Om oss

Eiker Rørsenter AS er en rørlegger som holder til i Mjøndalen. Eiker Rørsenter AS ble etablert i 2003 av rørleggere med mer enn 40 års erfaring fra VVS-bransjen.
Eiker Rørsenter AS har for tiden 7 ansatte og vi påtar oss oppdrag for både privatkunder, boligfirmaer, og næringslivskunder. I tillegg påtar vi oss oppdrag for kommunale etater. Et fagområde innen rørlegging vi er særlig gode på er rehabilitering av gamle rør.

Geografisk betjener vi Eikerbygdene, Drammen og nabokommunene, men påtar oss også oppdrag rundt Lier og Hurum.

Kontakt Eiker Rørsenter AS for mer informasjon om våre rørleggertjenester.

Eksempler på tjenester vi utfører er montering av varmepumper og montering av gulvvarme i tillegg til vanlige rørleggerarbeider som går på området sanitær.

 Sentral godkjenning

Sentral godkjenning er et hjelpemiddel for alle foretak som skal være ansvarlig for søknad, prosjektering, utførelse, samordning eller kontroll av tiltak som krever byggetillatelse. Statens bygningstekniske etat er den sentrale myndighet for det bygningstekniske regelverket, tilsynsmyndighet for reglene om dokumentasjon av byggevarers egenskaper og driver ordningen for sentral godkjenning av foretak etter plan- og bygningsloven.

Sentral Godkjenning klikk her


 Rørentreprenørene Norge - (tidl. NRL)
Rørentreprenørene Norge er en bransjeorganisasjon som idag organiserer ca 675 rørleggerforetak spredt over hele Norge.
Til Rørentreprenørenes hjemmesider klikk her