Montering av Varmepumper

Eiker Rørsenter AS monterer varmepumper både for bedriftskunder og private.

Vi monterer forskjellige typer varmepumper etter de til enhver tid gjeldende regler som gjelder byggeteknisk. Rørleggerne som står bak Eiker Rørsenter AS har mer enn 40 års erfaring og dette har gitt oss verdifull erfaring i forhold til å montere forskjellige varmepumper både på privathus og på næringsbygg.

I oss har du en pålitelig og kompetent aktør som vet akkurat hvilke varmepumpeløsninger som passer for ulike ønsker og behov.

Ved at vi står for monteringen av varmepumpen er er du sikret optimal funksjonalitet og driftsikkerhet. Dette er særlig viktig for bedriftskunder hvor stans ved tekniske anlegg kan medføre store ekstrakostnader.

Vi monterer kun varmepumper som er beregnet for de røffe værforholdene i Norge.

Velger du oss til å montere varmepumpe, velger du en forhandler med et nøye utvalgt sortiment av varmepumper. Vi benytter utelukkende norske hovedimportører for å sikre størst mulig kvalitet.

Geografisk betjener vi Eikerbygdene, Drammen og nabokommunene, men påtar oss også oppdrag rundt Lier og Hurum.

Kontakt Eiker Rørsenter AS for mer informasjon om varmepumper i Eiker.

Reduser utgiftene til fyring med varmepumpe

En varmepumpe er et av de beste tiltakene for å redusere utgiftene til fyring. En varmepumpe utnytter også energien som kommer fra solen. I tillegg utnytter en varmepumpe energien som er magasinert i jord, fjell og sjø. En varmepumpe er et miljøvennlig alternativ i en verden hvor vi trenger å redusere bruken av fossile brennstoffer.

Varmepumper kommer i mange forskjellige former til ulike bruksformer. De vanligste varmepumpene er luft til luftvarmepumpe, avtrekksvarmepumpe og luft til vannvarmepumpe. En investering i varmepumpe er en investering i egen økonomi i tillegg til et bedre miljø. Ingen andre investeringer gir like store besparelser som en varmepumpe.

Vi leverer et komplett og nøkkelferdig anlegg. Det skal være enkelt å være kunde hos oss. Vi leverer kvalitet på hele installasjonen.